Sååå Stolt :)

Är så stolt och glad över min lillkille :)
Elin och Niklas är hos oss i helgen och det gör ju att jag kan få lite extra hjälp med Herman. Allt blir ju så mkt enklare om man är två.
Vi började med lite longering, och han är så himla duktig, idag tog han galoppkommandot på en gång. Han busade och bockade ganska mkt till en början idag, så hoppas att det bara var lite småbus som tittade fram.
Elin fick ta över longerandet efter en stund då man måste vara med hela tiden då han gärna stannar, och jag är fortfarande inte riktigt frisk.
Efter longeringen bestämde vi oss för att det var dags att hänga på han igen, var ett bra tag sen sist.
Hämtade pallen, klev upp på den, klappade överallt där jag kom åt, satte foten föriktigt i stigbygeln och "hoppade" upp så jag hamnade på mage.
Gick ett par varv och gjorde lite start-stopp. Jag klamrade mig fast på bästa möjliga sätt, men man kan nästan inte undvika att man glider lite så man får ju ibland kravla lite för att hamna rätt igen, och han bryr sig inte det minsta om att jag håller på och trasslar.
Kändes så bra att jag tog beslutet att lägga över benet så jag satt i sadeln.
Han brydde sig inte det minsta om att jag hamnade mer över han :D Skrittade ett par varv och testade även här lite start-stopp men Elins hjälp. Hoppade sen av och gick tillbaka till pallen och klev upp och hängde på han igen, denna gång testade jag även att ta i tygeln när vi skulle göra halt. Inga större problem där inte :)
Är såå otroligt bortskämd med denna häst. Han tar allt som en dans på rosor.

Idag så får han ta det lugnt och bara vila..

:D

SJUK!!!

Sitter hemma och snörvlar för fullt.. Hatar att vara sjuk, var inte länge sen jag var det. Men hoppas att det går över snart..
Ska gå och lägga mig då jag ska upp "tidigt" imorgon och jobba, blir en förhoppningsvis inte alltför lång dag imorgon. Har lejt bort hästarna så jag kan vila upp mig och bli frisk.
De fick vila idag då jag inte orkade rida då vi (jag & sambon) gick upp 4.30 imorse och begav oss till Göteborg tur & retur. Så känner mig rätt mosig nu då jag var vaken 21.5 timme. Helt klart dags att gå på date med kudden.

God natt!!

Jag är med och tävlar om ett täcke!



http://stockholmsjenna.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-ett-tm-waffle-wave-tacke.html

Aaalldeles för länge sen jag uppdaterade något här nu...

Hmm det är nog kanske inte riktitg min grej att blogga. Men gör ännu ett frösök att komma igång.
Killarna trivs riktigt bra i det nya stallet :) Och så även jag!
Felix har blivit väldigt motiverad och fokuserad när man rider, känner mkt stor skillnad på han. Såklart till det possitiva.
Lillkillen är riktigt duktig han med, även om jag inte har kommit igång med han ordentligt än. Han bli lite stressad av de andra hästarna när det är fler i ridhuset samtidigt. Men det blir bättre för varje gång.
Första ggn jag longerade han så gick det hur bra som helst när han väl förstod vad det var för något jag ville.
Nu är planen att jag ska komma igång med lite tömkörning och även löshoppning.

Bjuder på lite nya bilder tagna av syrran.









Fina killar va? :P

RSS 2.0