Killarna!

Nu kommer det lite bilder iaf. Felix överst o Herman de två nedersta.



Herman

Herman
2008
Mfux
E: Hermes 1086
U: Rosette 28462
UE: D-Day 935
UUE: Stanford 687

Hela stammen finns på http://blup.se/sv-SE/horses/216998-herman-swb


Han är född -08 och har inte gjort så mkt mer än äta och gå till och från hagen. Tanken med han är att han ska ridas in och förhoppningsvis så ska han även hinna bli klar till 3års testet i vår.
Nu kommer vi börja lite smått med promenader, vänja sig vid all utrustning, longering tömkörning och så småningom även ryttare på ryggen. Vi kommer ta allt i den takt Herman vill och hinner vi inte till 3års testet så gör vi inte.
Men han  känns som en väldigt tålmodig liten kille så tror inte att det kommer vara några större problem med han.
Kommer även bilder på han ikväll.


Extreeemt dåligt uppdaterat..

Har nu inte uppdaterat på aldeles för länge. Men det har hänt ganska mkt den senaste tiden.
Har vart fullt upp med företagen, semester och så klart djuren.
Har flyttat Felix till ett nytt stall i Grödinge som heter Västra Bröta. Det är ett litet privatstall på 5 boxplatser där det endast är jag och de som har stallet som håller till. Så det är väldigt lite spring i stallet vilket Felix verkar uppskatta. Boxarna är riktigt stora och fina, många hagar att gå i.
De går i skilda hagar men eftersom jag nu har fått hem en häst till, unghäst -08 (presentation av han kommer senare idag.) så går de nu tillsammans. Gillar inte riktigt att de går helt ensamma, måste ju ha någon som de kan klia och busa med.
Ridvägarna är helt sjuka, milsvidda grusvägar och skog att rida i. Strand att bada med hästarna finns oxå inom rimligt avstånd :)
Ridhus och padock finns på granngården, saknar lite att det inte finns på hemmagården men nu behöver man inte skritta fram inne då de redan e framskrittade när man kommer dit.
Har oxå köpt en trailer så nu är det bara att börja hårdträna så att jag kan komma ut på lite tävlingar, spec nu när det finns så många stall i närheten. Felix känns väldigt possitiv till arbete nu och har ett helt annat påsjut nu än förut, men det har nog mkt att göra med att jag rider ut den mesta tiden och klättrar mkt offroad i skogen.
Vi har även en liten "bana" runt en av hagarna där vi har lite "små" hinder. (de är små när jag hoppar.. :P) Där jag har hoppat lite med Felix och han tyckte det var buskul :) Han tom småbockade lite efter hindret de första gångerna :D

Ska fixa lite bilder senare idag så ni får se hur prinsarna har det.
ska även fixa en presentation av det nya tillskottet.

RSS 2.0